LANSAREA CARTII “CONSTRUCTORI AI SECOLULUI XX”

 carte2

Joi 4 aprilie, a avut loc la etajul I al cladirii Crystal Tower din Bucuresti , lansarea cartii “CONSTRUCTORI AI SECOLULUI XX”, al carei autor este domnul Alexandru Dobre – presedintele de onoare al ARACO.

 

Festivitatea a adus impreuna specialisti din domeniul constructiilor din diferite generatii, unii dintre ei prezentati – impreuna cu realizarile lor profesionale – in cartea mentionata.

Redam din pagina introductiva a acestei carti de suflet:

 

“ În această carte se vorbește despre oameni, fapte, cu aprecieri, comentarii și soluții reieșite din dialoguri cu cunoscători.

Personajele acestei cărți nu sunt imaginare ca într-un roman. Chiar dacă unii dintre ei nu mai sunt printre noi, ei nu au trecut prin viață fără să lase urme, au nume și prenume, iar aceste urme vor dăinui și merită a se vorbi despre ele.carte1

Multe din lucrurile despre care s-a scris în această carte, sunt lucruri pentru care autorul și-a asumat răspunderea. Este cazul soluțiilor pentru prioritizarea marilor proiecte, al înlocuirii galeriilor de tunel cu viaducte la zi supraetajate, ca și poziția luată pentru a nu se strica ce e bun din ceea ce avem. Și tot răspundere se numește și combaterea acelor idei, proiecte, programe care se dovedesc, neeconomice, inutile sau megalomanice, dar și susținerea acelora care se dovedesc necesare, utile, economice, dimensionate conform datelor corecte de trafic..”

 

 

Galerie imagini - LANSAREA CARTII “CONSTRUCTORI AI SECOLULUI XX”

Login Form

UK Bookamekrs http://gbetting.co.uk Free Bets

Utilizatori online

Avem 122898 vizitatori și un membru online

ARACO 2015