COMUNICAT DE PRESĂ București, 27 martie 2013

 sigla-picas-transparent-png-SLOGAN

500 DE LOCURI DE MUNCA IN ȚARA ȘI IN STRAINATATE LA TARGUL ANUAL DE LOCURI DE MUNCA DEDICAT EXCLUSIV SECTORULUI DE CONSTRUCȚII

Miercuri, 27 martie 2013, a avut loc la Palatul Copiilor din Bucuresti Targul anual de locuri de munca dedicat exclusiv sectorului de constructii.
Peste 1000 de persoane in cautarea unui loc de munca au venit la eveniment, iar ofertele au fost pe masura.
Cele peste 500 de locuri de muncă oferite de cca. 30 de companii au acoperit majoritatea specializarilor din constructii, angajatorii căutând de la muncitori necalificați, dulgheri, lacatusi, zugravi, electricieni, sudori, asfaltatori, pavatori până la proiectanți, manageri de proiect, ingineri, diriginti de șantier etc., punând la dispoziție contracte atât pentru lucrări din țară, cât și din străinătate.
Ca o noutate pentru acest an, companii romanesti cu lucrari in domeniul energiilor regenerabile au facut recrutari pentru meserii « verzi » recent introduse in COR precum Instalator pentru sisteme fotovoltaice solare.
La mare cautare au fost companiile care au recrutat pentru strainatate, acestea oferind locuri de munca pentru calificari precum : electrician, stivuitorist, lacatus montator, instalator, restaurator sarpante, dulgher, zidar, faiantar, rigipsar.
Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă care nu au reusit sa participe la targ, se pot înscrie gratuit pe www.picas.ro singurul portal de recrutare din România dedicat exclusiv sectorului de construcții.
Târgul de locuri de muncă a fost organizat de Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor in parteneriat cu Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca în cadrul proiectului european „Centre PICAS – Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul de construcții, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investește în oameni!".

 

Galerie imagini_Targ_Picas -27-martie-2013

Pentru informații despre proiect contactați:
Manager de proiect
Simion ILIE
Tel: 0735735441
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru detalii referitoare la eveniment contactați:
Responsabil organizare
Agnes NICOLAESCU
Tel: 0735735445
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

Site: www.picas.ro, www.picas.org.ro

 

Login Form

UK Bookamekrs http://gbetting.co.uk Free Bets

Utilizatori online

Avem 122902 vizitatori și un membru online

ARACO 2015